emberek között

2021.09.10. 18:19

Nógrád megyébe látogatott az európai parlamenti képviselő

Péntek délután a megyeszékhelyen is tiszteletét tette Győri Enikő Európai parlamenti képviselő.

G. K.

Forrás: NMH

– Örömmel jöttem Nógrádba, ez egy régóta tervezett látogatás, azonban a koronavírus-járvány miatt csak most valósulhatott meg. Az a megtiszteltetés ért, hogy az Fidesz európai parlamenti delegációjában én felelek Nógrádért. Azért jöttem a megyébe, hogy jobban megismerjem – mondta portálunknak Győri Enikő.

Hozzátette: Salgótarján előtt már Bátonyterenyén és Mátraverebély-Szentkúton is járt, ahol komoly fejlesztések valósultak meg az elmúlt években. A megyeszékhelyről pedig Balassagyarmatra ment a képviselő.

– A mögöttünk hagyott valamivel több mint tíz évben hatalmas fejlődés tapasztalható, rengeteg munka van még, de jó esélyünk van a gazdasági felzárkózásra. Amennyiben a jövőben hívni fognak én jövök, hiszen fontosnak tartom, hogy ne csak Brüsszelbe tartózkodjam, hanem az itteniekkel is tartsam a kapcsolatot, hogy el tudják mondani a véleményüket és én is megoszthassam velük, mit is gondolok. Örülök, hogy sokan aláírják a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű petíciót. A továbbiakban is a jelenlegi úton kellene majd járni, mert az, amit Gyurcsány Ferencék képviseltek és képviselnek, ennek az országnak egy tragédiát jelentene – emelte ki Győri Enikő.

Becsó Zsolt országgyűlési képviselő lapunk kérdésére elmondta: a honatyák közösségi oldalukon mindig feltüntetik, hogy az adott napon hol van lehetőség a petíció aláírására.

– Jövő héten pedig az aktivistáink egész Nógrád megyében fel fogják keresni az embereket. Ilyen módon is az állampolgárok tudtára szeretnék adni, hogy történelmi bűn lenne, ha Gyurcsány Ferenc ismét hatalomra kerülne. Erről is szól maga ez a petíció is. Ismerjük őt, a ténykedését, azt, hogy amikor hazánk miniszterelnöke volt, milyen károkat okozott az országnak, milyen módon adósította el az önkormányzatokat, az embereket, a családokat, hányszor emelt adót, milyen országromboló politikát folytatott. Azt gondoljuk, Gyurcsány Ferenc egyszer már bebizonyította, hogy alkalmatlan egy ország vezetésére. Nógrád megye is megsínylette az ő elhibázott gazdaságpolitikáját – hangsúlyozta Becsó Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában