szervezés

2021.09.01. 14:19

A rock zene mellett a gasztronómiára helyezik a hangsúlyt a tarjáni fesztiválon

Többnapos rock-koncert-sorozat szervezését kezdte el Oláh Zoltán, a Szürkeállomány énekese.

F. O.

Oláh Zoltán Szürke dobos fiával egy rocktáborban

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

A zenész elmondta, hogy még idén be kell nyújtani a pályázathoz szükséges terveket, hogy azt jövő márciusban elbírálhassák. A napokig tartó rendezvényt két helyszínre tervezik, mert egy szlovák–magyar projektről van szó, amit tíz-tíz millió forintból hoznának össze.

– A Dolinkában szeretnénk megrendezni a Palócföldi Rock Randevút jövő nyáron, ahol nemcsak a hazai élvonalbeli csapatok adnak majd koncerteket, hanem a gasztronómia is szerepet játszik majd az eseményen. Nálunk csak szlovák fogások kerülnének a tányérra, míg a határ másik oldalán csak magyar ételeket készítenének a vendégeknek – mondta Oláh Zoltán.

Mint mondta, számos zenekar ad majd koncertet a két nap alatt. Többek között fellép a Karthago, a Pokolgép, az Ossian, de Rudán Joe és a Piramis Évek is szórakoztatják majd a közönséget. A Pokolgép a következő rocktáborban is fellép a jövő nyáron.

Oláh Zoltán Szürke dobos fiával egy rocktáborban
Fotó: H. M. / NMH

– A nagyobb rendezvény szervezése mellett zajlik a Szürkeállomány élete. Szep­temberben fellépünk Lucfalván, ahol már többször játszottunk és nagyon jó kapcsolat alakult ki a település vezetésével. Ha a járvány nem szól közbe, akkor több helyen is zenélünk majd a következő hónapokban – mondta.

Az énekes azt is elárulta, hogy tervezik az albumukat, de a járvány nagyon visszavetette az elkészítés folyamatát. A zenekar basszusgitárosa Szlovákiában él és a hatósági korlátozások miatt sokáig nem tudott részt venni a próbákon. A fellépéseik is elmaradtak a pandémia kezdete óta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában