elismerés

2021.08.19. 14:41

Megyénk polgárőreinek munkáját is díjazták

Nemrégiben a déli határ mentén található, Csongrád megyei Mórahalom városában rendezték meg a minden évben a nyár második felében esedékes Országos Polgárőr Napot, ahol a Nógrád megyei önkéntes bűnmegelőző és közbiztonsági feladatokat ellátó személyeket és szervezeteket is jutalmaztak.

H. H.

Vass Miklós elnök Szent László Érdemérmet kapott

Forrás: NMH

Az Év Polgárőr Városa Bátonyterenye lett, míg a Polgárőr Község elismerést több társával egyetemben a borsosberényi egyesület tagsága kapta meg. Miután idén ünneplik a polgárőrszövetség fennállásának harmincadik évfordulóját, így a három évtizede folyamatos tevékenységet végző munkatársakat ugyancsak díjazta az országos elnökség.

A kitartó szolgálatáért érdemelt kitüntetést Szabó Endre, a Hollókői Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke, illetve Sándor István, a magyarnándori egyesület alapító tagja. Doman Ferenc, a nógrádsipeki csoport vezetője a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozatát vehette át, míg Vass Miklós Nógrád megyei elnök a harmincéves szervező munkájáért Szent László Érdemérmet kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában