nyár végi felújítás

2021.08.27. 10:53

Lezárt tér és egy daru – utánajártunk mi történik a Gagarin iskola környékén

Megbontott tetőszerkezet, részben lezárt tér és egy daru fogadta szerdán a járókelőket a Gagarin általános iskola környékén. Utánajártunk, mi történt.

F. O.

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

– A Salgótarjáni Tankerületi Központ folyamatosan figyelemmel kíséri a fenntartásában lévő intézmények épületeinek műszaki állapotát. A tanévzárást követően valamennyi iskolánkban felmértük a szükséges felújítási munkákat, majd megtörtént a kivitelezői árajánlatok bekérése – közölte érdeklődésünkre Simon Tibor. A tankerület vezetője hozzátette: a hónap elején megkezdődtek a korszerűsítési munkák annak érdekében, hogy a szakemberek még az őszi csapadékos időjárás beállta előtt végezzenek a feladattal.

Fotó: H. M. / NMH

– A kivitelezői szerződés szerint a tető felújításának határideje augusztus harmincegyedike, így a tanévkezdés zavartalan lesz – hangsúlyozta Simon Tibor, aki arról is beszámolt, hogy a tető javításának költsége megközelítőleg egymillió forintot tesz ki.

Fotó: H. M. / NMH

Emellett még számos további, kisebb fejlesztés is megvalósult az intézményben a nyári szünet ideje alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában