sörünnep

2021.07.09. 16:18

Negyedszer rendezik meg a sörünnepet Balassagyarmaton

Miután a világjárvány harmadik hulláma lecsillapodott hazánkban, a felszabadult érzés egyre inkább eluralkodik az embereken, és mind több alkalmat keresnek az önfeledt szórakozásra.

H. H.

A főtéren tavaly is csapolták a hideg italt Archív fotó: L. B.

Az Ipoly-parti járási székhely belvárosában ezen a hétvégén immár negyedik alkalommal rendezik meg a sörünnepet.

A szervezők a Civitas Fortissima térre várják a habzó ital kedvelőit, a rendezvényt Balassagyarmat önkormányzata is támogatja. A fellépő művészek műsorát ingyen tekinthetik meg az érdeklődők.

A pénteki programból a 21 órakor kezdődő Berkes Olivér-koncert emelkedik ki, míg szombaton az igényes zenét például a Smooth Jazz Brothers képviseli 19 órától, ezután pedig a Lóci Játszik együttes zenéjét élvezheti a közönség, végül egy rocktáncházban perdülhetnek a heves ritmusokra a lábak.

A főtéren tavaly is csapolták a hideg italt
Archív fotó: L. B.

Vasárnap 17 órától a Pedrofon zenekar a rock and roll műfaj szerelmeseinek szól, 19 órától Korda György és Balázs Klári énekel a színpadon, míg befejezésként együtt szurkolhat a nép az Olaszország–Anglia labdarúgó-EB döntőjét nézve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában