feszültség

2021.07.07. 16:55

Egymásnak estek a baloldaliak Kelet-Nógrádban

Nem csitulnak a kedélyek Kelet-Nógrádban a baloldali jelöltállítás körül – írta a Magyar Nemzet a minap. A cikkből – illetve a téma kapcsán portálunkhoz is eljuttatott Fidesz-közleményből – kiderül, mi áll a baloldali pártok és helyi prominenseik közötti feszültség hátterében.

Mint a Magyar Nemzet cikkében is fogalmaznak, a Momentum országgyűlési képviselőjelöltje durván nekiment a DK aspiránsának. Eközben pedig Jakab Péter, a Jobbik elnöke úgy tett hitet a DK-s mellett, hogy a helyi választókerületi elnök eddig látszólag éppen a momentumos mellett állt. A történet bonyolultsága jól jelzi az ellenzéki káoszt.

– Minden ilyen megnyilvánulás, amikor kimutatják a foguk fehérjét, fehéren-feketén jelzi, hogy ezeknek a pártoknak semmi közük egymáshoz, és totálisan alkalmatlanok arra, hogy az országot kormányozzák – kommentálta a baloldalon zajló eseményeket a Fidesz kelet-nógrádi választókerületi koordinációs irodája.

Hozzátették: szégyenteljes, ahogyan a Gyurcsány Ferenc vezette DK felhasználva a többi baloldali pártot egy színjáték baloldali előválasztáson akarja eladni a saját szavazóinak, hogy ők választhatnak jelöltet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában