szórakozás

2021.07.20. 11:20

Egy év kihagyás után ismét lesz Pont Ott Parti Salgótarjánban

Egy év kihagyás után a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. újra megrendezi a hivatalos ponthatárváró eseményt, a Pont Ott Partit a megyeszékhelyen.

Gerhát Karina

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

– Az idei felsőoktatási ponthatárokat július 22-én, csütörtökön hozzák nyilvánosságra, városunkban a hagyományoknak megfelelően a Fő téren lesz az eredményváró parti. Az érdeklődőket különleges programok, koncertek várják. A rendezvény 17 óra 30 perckor kezdődik, a ponthatárokat pedig 20 órakor hirdetik ki. Ez utóbbit egy óriás kivetítőn követhetik majd figyelemmel a felvételiző diákok – mondta el portálunknak Balogh Katalin.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója kifejtette továbbá: amíg a tanulók a ponthatárokra várnak, a Fő téri színpadon fellép majd Manuel, Rico & Miss Mood, valamint Kollányi Zsuzsi is. A rendezvényen információs sátrak is fogadják a fiatalokat, megjelennek azok az intézmények, cégek, amelyek képzéseket, álláslehetőségeket és egyéb hasznos információkat kínálnak nekik.

– Kiemelt kiállítónk az Óbudai Egyetem Salgótarjáni Képzési Központ és Kutatóhely, a rendezvényen Prof. dr. Kovács Levente, az egyetem rektora is részt vesz. Hasznos információkkal készül még a Salgótarjáni Szakképzési Centrum, a Nemzeti Művelődési Intézet, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, de a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetének önkéntesei is ott lesznek az eseményen – emelte ki Balogh Katalin.

Az ügyvezető igazgató hozzátette: a program keretein belül a Dr. Förster Kálmán Emlékparkban most is lesz vidámpark, ami extrém szórakozási lehetőséget biztosít a helyszínre látogatóknak. A felvételi ponthatárok kihirdetése után Kasza Tibi lép színpadra, koncertje lehetőséget ad majd az ünneplésre, vagy éppen a vigasztalódásra. Ezt követően pedig az AK26 slágerei csendülnek fel a megyeszékhelyen. A Pont Ott Parti Salgótarjánban Newik bulijával ér véget. A rendezvény a hatályos járványügyi szabályok figyelembevételével valósul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában