jeles bizonyítvány

2021.06.18. 09:44

Színötösök, figyelem!

A Nógrád Megyei Hírlap és a nool.hu idén is meghirdeti a népszerű Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat az általános iskolás Nógrád megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2020/21-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

NMH

Jelentkezni kizárólag a www.nool.hu/szinotos internetes oldalon lehet az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével. Jelentkezéseket az alsó tagozatos gyermekeknél szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Fontos, hogy az adatlapot pontosan, hiánytalanul töltsék ki a szülők. Az űrlap a nool.hu-n elérhető, a jelentkezési határidő: 2021. július 10.

A színötös tanulók portréit a nool.hu-n, valamint a Nógrád Megyei Hírlapban is megjelentetjük. Arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat: csatlakozzanak a színötösök csapatához!

Címkék#színötös

Ezek is érdekelhetik