Ipoly Cipőgyár Kft.

2021.05.10. 20:12

Bővítheti Békés megyei gyártóüzemét a nógrádi cipőgyár

Egy éve működik a cipőgyártó üzem a Békés megyei Almáskamaráson. A munkahelyteremtő beruházással akkor nyolc helybelinek biztosított megélhetést.

Forrás: Beol.hu

Fotó: Imre György

– Ha jól teljesítünk, ebben a kis üzemben benne van a bővítés lehetősége is – nyilatkozta a Beolnak tavaly májusban a helyi polgármester. A Békés megyei hírportálnak Mazán Attila a minap megerősítette: a cégvezetés elégedett az ott dolgozókkal, tizenháromra emelkedett a foglalkoztatottak létszáma, almáskamarási és kunágotai munkavállalói is vannak a Nógrád megyei Ipoly Cipőgyár Kft. fióktelepének.

A hölgyek mellett egy férfi is dolgozik, ő végzi a gépbeállításokat és a szállítást. Az üzemben munkavédelmi bakancsok, klumpák felsőrészét, valamint gumikesztyű tartókat, és irattartókat készítenek a rendvédelemben dolgozók részére. A cég azért választotta 2020-ban a dél-békési kis települést partnerének, mert már korábbról kialakult a vállalkozás és az önkormányzat között a kiváló munkakapcsolat, amire a folytatásban is építenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában