ajándékcsomag

2020.12.04. 20:08

Különleges ajándékot kaptak a Mikulástól az alsópetényi gyerekek

Péntek délután a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesületének és a Drónpilóták Országos Egyesületének a mikulása látogatott el a településre.

K. K.

A polgármesteri hivatal tanácstermében Lalula Imre alpolgármester köszöntötte a részt vevőket, Máthé Gergőt, a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesületének az elnökét, Rehák Zsuzsannát az Egyesület Észak Magyarországi Régió vezetőjét, Varga Zoltánt, a Közép Magyarországi Régió vezetőjét, valamint Zsigmond Tamást, az Egyesület Felügyelő Bizottsági alelnökét.

Az ajándékátadáson Laluja Imre alpolgármester mondott köszöntőt
Fotó: Alsópetény önkormányzat

Máthé Gergő, a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesületének az elnöke beszédében kiemelte, hogy az ajándékozás a Drónpilóták Országos Egyesületével összefogva jöhetett létre. Ezt követően rövid ismertető tartott egyesületük működéséről, majd külön köszöntötte Kovács János Noel negyedik osztályos tanulót és Kovács Péter Konrádot harmadik osztályos tanulót, ugyanis idén ők ketten részesültek az egyesület mikulásnapi meglepetésében, jó tanulmányi eredményeikért.

A gyermekek nagy örömére az ajándékcsomagokban többek között egy-egy drón is lapult, amely rögtön felkeltette az érdeklődésüket. A gyerekeket nem csak a drón működése, hanem az is érdekelte, hogy mihez lehet a drónokat használni.

A mikulásnapi ajándékozás a járványügyi intézkedések betartása mellett zajlott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában