újabb négy évre kapott bizalmat

2020.09.29. 15:45

Újraválasztották a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökét

Ismét dr. Tordai Pétert választotta meg a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének a szervezet tisztújító küldöttgyűlése.

G. K.

A napokban megtartott voksoláson újabb négy évre kapott bizalmat a testület vezetője.

A megyei iparkamara alelnöki tisztségében sincs változás, így Varga Béla folytathatja a korábban megkezdett munkáját – tudtuk meg a lapunkhoz eljuttatott közleményből.

Ebben kitérnek arra is, hogy a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarán belül az elkövetkezendő négy év során is az eddigiekben megszokott módon, négy különböző tagozatban folyik majd a szakmai munka.

A szolgáltatási tagozatot Bagyin Pál, a kereskedelmit Doman László, az iparit Melichercsik János, a kézműiparit pedig Szarvas Sándorné vezeti a 2020-2024-es iparkamarai ciklusban. A küldöttgyűlés döntése értelmében tehát mindannyian folytathatják az elmúlt években tagozatvezetőként végzett munkájukat. A testület általános és tagozatvezetőinek névsorában sincs változás, ami azt jelzi, hogy az iparkamara tagságának küldöttgyűlése az eddigi munka folytatásának szavazott bizalmat. A mandátumok számát a választási szabályzatban foglaltaknak megfelelően ezúttal is a tagozati létszámok és a befizetett tagdíjak alapján arányosítva határozták meg.

A küldöttgyűlés 46 tagot számlált, ami a közelmúlt választásai között a legmagasabb mutató, köszönhetően a kamarai létszám elmúlt évekbeli emelkedésének. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara harminckilencedik Küldöttgyűlését a megyei szervezeteknél lezajló választásokat követően, várhatóan október végén tartják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában