olvad a télapó

2020.09.18. 18:42

Extrém korán jött az őrület: már szeptemberben karácsonyra készül az áruház

Évről évre egyre korábban jelennek meg a karácsonyi termékek az üzletek polcain. Munkatársunk már most Mikulásokba és más ünnepi dekorációkba botlott az egyik áruházban. A vásárlók jórésze megdöbbent a látottakon.

Gerhát Karina

Forrás: Shutterstock

A napokban éppen Budapestről tartottam Nógrád megyébe, amikor betértem az egyik útba eső üzletbe. Igazi forróság tombolt, azonban hatalmas meglepetésemre a bolt már teli volt mikulásfigurákkal, illetve egyéb karácsonyi dekorációkkal, kilencvenhét nappal az év legszebb ünnepe előtt. Mit ne mondjak, nagyon meglepődtem, hiszen eddig általában még csak Mindenszentek után kerültek ilyenek az üzletek polcaira. Ezzel azonban nem voltam egyedül, hiszen a körülöttem lévő vásárlók többségének is leesett az álla. Egyedül egy kisgyermek örült a figuráknak, olyannyira, hogy egyből meg is akarta vetetni a szüleivel. Azonban nem járt sikerrel.

Idén az üzletekben már szeptemberben belefuthatunk karácsonyi termékekbe
Fotó: Szerző / NMH

Ezt követően érdeklődésképpen több boltba is betértem, hogy ott is találhatók-e már hasonló áruk. Azonban a többiben még nem voltak ilyenek. Az üzletek többsége még csak a mindenszenteki művirágokkal, mécsesekkel, illetve gyertyákkal volt tele. Azonban számos boltban még ezeket sem lehetett megtalálni, azokban ugyanis a nyáron meg nem vásárolt, évszakhoz kapcsolódó, leárazott termékek domináltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában