programok

2020.08.12. 13:50

Aquafitnesz is várta a felfrissülni vágyókat a tarjáni tanuszodában

Idén a távhő­ve­zetékek cseréje miatt a salgótarjáni strand zárva tart, így a Városi Tanuszoda 25 méteres medencéje egész nyáron fogadja a látogatókat.

P. K.

Vízi gimnasztikán tornáztathatták át izmaikat

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

Az elmúlt hétvégén első alkalommal szerveztek frissítő szombatot, különféle sportos programokkal. Az érdeklődők a délelőtt folyamán vízi gimnasztikán tornáztathatták át izmaikat, míg a délutáni aquafitnesz résztvevői vérpezsdítő ritmusokra foglalták el helyüket a medence vizében.

A szaunát az igényeknek megfelelően, elsősorban hétvégén fűtik fel, az elmúlt szombaton többször is lehetett csatlakozni a forró szeánszhoz. E különleges napon meghosszabbított nyitvatartással várták a csobbanni vágyókat, akik a napozóágyakkal és napernyőkkel felszerelt teraszon is megpihenhettek a frissítő mozgás után.

Vízi gimnasztikán tornáztathatták át izmaikat
Fotó: H. M. / NMH

Idén nyáron a helyi úszótábor foglalkozásainak is a tanuszoda épülete ad otthont, amelyre júliusban már két turnusban érkeztek a gyerekcsoportok.

Ezen a héten az utolsó órák is megkezdődtek, az úszáson túl a szomszédban található műfüves pályán is sportolhatnak a diákok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában