rendezvény

2020.08.16. 20:00

Sörünnepen űzték el a vírust Balassagyarmaton

Rendkívüli események nélkül telt el a Vírusűző Belvárosi Sörünnep, gondtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújtva a térség lakóinak.

Sz. K.

Forrás: NHM

Fotó: T. A.

Az eseményt lebonyolító, váci székhelyű Dunakanyar Rendezvényiroda egyik vezetője, Loksa Levente nyilatkozott portálunknak a három nap tapasztalatairól.

– Egy igazán jó hangulatú rendezvényen vagyunk túl, azt hiszem, az emberek már nagyon vártak egy ilyen típusú kikapcsolódást. A nagyobb tömeg elkerülése érdekében igyekeztünk az igényesebb rétegzenéket kedvelők ízlését kielégíteni, ezért idén nem a másfél óra alatt rengeteg embert megmozgató szuperkoncertek szervezése volt a célunk egy legendának számító zenekarral. Így egész nap sikerült egy kis pezsgést varázsolni a főtéren, ahol számos családoknak szóló gyerekprogram is várta az embereket. Az előző évekhez képest a sörünnep területét kicsit széthúztuk, így nem alakultak ki csoportosulások, gond nélkül be tudtuk tartani a vírushelyzetre vonatkozó szabályokat – mondta Loksa Levente.

Az esti koncertek alatt sem volt szükség a zsilipes rendszer működtetésére, mindenki a helyzetnek megfelelően viselkedett, igyekezett betartani az előírt távolságot.

Az időjárás is kegyesnek bizonyult: a Gyarmat körüli településeken több helyen vihar volt, de a várost megkímélte a zivatar, egyetlen műsort sem kellett elhalasztani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában