játék

2020.06.20. 11:47

Ugróiskolával játszhatnak a gyerekek Pásztón

Ugróiskola készült a játszani vágyók részére a településen lévő Család és KarrierPONT bejárata előtt.

T.-N. O.

Először tétován, később egyre magabiztosabban ugrándoznak

Forrás: NMH

Huczekné Rétvári Mónika, a Nők Civilben Egyesület elnöke a kezdeményezéssel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a Nőközpont Pásztón elnevezésű projekt keretében kialakított helyiség előtti széles, fedett járda kiváló lehetőséget kínált az ötlet megvalósításhoz.

Mint mondta, az arra járók először kíváncsian nézegetik a színes felfestett formákat és számokat, aztán a bátrabbak ki is próbálják.

Először tétován, később egyre magabiztosabban ugrándoznak
Fotó: NMH

– Hangos nevetéstől, beszélgetéstől és emlékek felelevenítésétől hangos a környék. Esténként egyre több fiatal találkozik itt, hogy a közös együttlétet egy jó játékkal színesítsék. Anyukák nézik boldogan, ahogy gyermekük először tétován, később azonban egyre magabiztosabban ugrándozik a színes négyzeteken, számokon és leveleken – fogalmazott Huczekné Rétvári Mónika.

Hozzátette: a kreatív civil közösség nem először örvendeztette meg Pásztó lakosságát egyedi ötleteivel. Tavaly pompázatos tavaszkaput, majd karácsonykaput varázsoltak a boltívek alá.

A Pásztói Család és KarrierPont egyébként a kö­zelmúltban újraindította a személyes ügyfélszolgálatát a szokásos nyitvatartási időben. Emellett továbbra is igénybe vehetők a szolgáltatások online módon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában