Gáspár család

2020.06.04. 14:47

Szakmát váltott Gáspár Evelin

Az ismert Nógrád megyei showman, Gáspár Győző lánya legutóbb még politikus pályára készült, most pedig egy teljesen új szakmát kezdett el elsajátítani.

Nool

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Gáspár Evelin a politikusi pálya iránt kezdett el érdeklődni. Most éles váltással a gasztronómia vizeire evezett, és elhatározta, hogy kitanulja a cukrászmesterséget. Ehhez a főzőtudományáról is híres édesanyja, Gáspár Bea segítségét kérte. Az közös felkészülés meghozta gyümölcsét, hiszen Evelin első féléves vizsgáját sikeresen teljesítette.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Evelin a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélte el miért döntött a cukrászat mellett. Azt is megosztotta, hogy a Gáspár családban mindennap valami ínycsiklandó fogás kerül az asztalra, így kis kora óta kuktáskodik anyja mellett. A koronavírus-járvány alatt nem tétlenkedett, hasznosította az eddig megszerzett tapasztalatait a konyhában, szabadidejét a tanulásnak szentelte, és teljesen kiművelődött az új szenvedélyéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában