kikapcsolódás

2020.06.06. 09:21

Biztonságos feltöltődést kínál a nyírjesi vadaspark

Nyitott kapuk fogadták az elmúlt hét végén a Nyírjesi Füvészkert látogatóit.

Sz. K.

Bizonytalan időre zárva tartanak a megye vadasparkjai is

Forrás: NMH

Fotó: H.M.

A vadaspark a vírus miatti korlátozások enyhítése óta pénteken, szombaton és vasárnap tart nyitva, az egészségvédelem szabályait szigorúan betartva.

A jegypénztárnál a csoportosulás elkerülésére egy családból csak egy ember állhat be a sorba. Legfeljebb háromszáz ember tartózkodhat egyidejűleg a vadaspark tizenöt hektáros területén. A szájmaszk viselése vagy az arc más módon történő eltakarása ajánlott, csakúgy, mint a bejáratnál és a mosdókban elhelyezett kézfertőtlenítők használata. Kijelölt haladási irány könnyíti meg a látogatók számára a biztonságos távolság megtartását. A játszótéren elhelyezett elemeket mindenki saját felelősségére használhatja, ezeket naponta fertőtlenítik.

Szigorúan tilos az állatokat kézből etetni és simogatni, így a gyerekek kedvence, az állatsimogató egyelőre nem üzemel, viszont a tavasszal született kisállatok, köztük a májusban világra jött gímszarvasborjú, így is biztosan sok örömet okoz a látogatóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában