virtuális ballagás

2020.05.02. 12:06

Négy percben négy év – megható kisfilmekkel búcsúznak a nógrádi végzősök és tanáraik

A járványügyi veszélyhelyzet miatt a nógrádi köznevelési intézményekben is elmaradtak a hagyományos ballagások, így a végzősök és tanáraik virtuális üzenetekben búcsúztak el egymástól. 

Nool

A salgótarjáni Madách Imre Gimnázium tizenkettedikes diákjai megható videóüzenetben foglalták össze az iskolában eltöltött négy évüket.

A salgótarjáni Bolyai János Gimnázium igazgatója, Pálfalvai Zoltán rendhagyó búcsúbeszédet osztott meg az iskola közösségi oldalán.

A Salgótarjáni Szakképzési Centrum Stromfeld Aurél Szakgimnáziuma és Szakközépiskola igazgatója, Bozó István is a világhálóra töltötte fel rendhagyó ballagási beszédét.

A Salgótarjáni Szakképzési Centrum Borbély Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma dolgozói, egy videós " target="_blank" rel="noopener noreferrer">összeállítással, jelképesen búcsúztak el végzős diákjaitól.

A pásztói Mikszáth Kálmán Gimnázium és Kollégium közösségi oldalán azt írják: az iskola sajnos nem tud méltóképp elköszönni diákjaitól, de ezzel a kisfilmmel szeretnék a hiányt valamelyest pótolni.

A balassagyarmati Szondi György Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája élőben közvetítette közösségi oldalán Tanka Ágnes intézményvezetőjének virtuális ballagási beszédét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában