ez volt 2019

2019.12.29. 11:20

Ezek a galériák érdekelték a legjobban a Nool olvasóit 2019-ben

Kigyűjtöttük, hogy a lassan végéhez érő esztendőben melyek voltak a legnépszerűbb galériáink.

Nool

Forrás: NHM

Fotó: Hegedűs Márk

2019-ben is számos fotósorozatot, galériát közöltünk, most pedig összegezve az évet, megmutatjuk, hogy melyek voltak a legnézettebbek. Az abszolút objektív, csakis a látogatottsági adatokat figyelembe vevő listára sajnos tragédia is került, de a sportlétesítmények, a gyönyörű Tündérszépek, közéleti események, programok is bekerültek a Nool legnézettebb 10 galériája közé.

A 21-es úttal kapcsolatos hírek, információk sokakat érdekelnek, ezt bizonyítja az is, hogy a legnézettebb galéria is ide köthető: júliusban egy balesetben tizenketten sérültek meg, miután összeütközött egy kisbusz és egy gépkocsi.

Augusztusban halálos baleset történt Salgótarjánban. A tragédia sajnos arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen fontos a passzív biztonsági eszközök, így a biztonsági öv használata.

A szeptemberben átadott balassagyarmati tanuszodára több mint 3000-en voltak kíváncsiak.

A szépség is lebilincseli olvasóinkat, nem csoda, hogy az első Tündérszépek bájosabbnál bájosabb hölgyeit bemutató galériánkat, valamint a 2020-as szépségverseny első megyei fotózásán készült werkfotók, illetve az új verseny indulóit felvonultató képek is igen népszerűek voltak. Előbbit majd' 3000-en, a másodikat mintegy 2500-an, míg a harmadikat is több mint kétezren nyitották meg.

Semmelweis Ignác születésnapja a magyar egészségügy ünnepe. Ezen alkalomból megyénk kórházainak dolgozóit is köszöntötték és előléptetéseket, dicséreteket, okleveleket adományoztak a szakembereknek, mi pedig képeket is közöltünk a salgótarjáni ünnepségről. Több mint 1800-an érezték úgy, hogy meg szeretnék nézni a gyógyítókat, ahogy átveszik elismeréseiket.

A nap képei nemcsak Facebook-oldalunkon, de bizony portálunkon is nagy népszerűségnek örvendenek. A [email protected] mailcímre küldött fotókat rendszeresen bemutatjuk, az ezekből összeállított galériát pedig mintegy 1200-an nézték meg.

A nyáron ötödik alkalommal tartottak BMW találkozót Pásztón, a csodaszép kocsikra pedig több mint ezren voltak kíváncsiak.

Szeptemberben azt is megmutattuk, hogy milyen meseszép a kivilágított Besztercei-tó látványa, és mintegy ezer embert le is nyűgöztek itt készült fotóink.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában