tragikus baleset

2019.08.16. 15:38

43 éves férfi vezetett a 21-es úton történt halálos balesetnél

Az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset és két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Forrás: police.hu

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, lesodródott az úttestről és az út menti árokba csapódott egy gépkocsi csütörtök délben Nógrád megyében, a 21-es főút Salgótarján és Bátonyterenye közötti szakaszán.

A baleset következtében ketten megsebesültek. Sérüléseik olyan súlyosak voltak, hogy két mentőhelikopter érkezett a helyszínre, hogy kórházba szállítsák őket. Az autóban utazó harmadik személy olyan mértékű sérüléseket szenvedett, hogy a balesetet követően életét vesztette. Mint azt Nágel Tamástól, a Nógrád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk: a személyautó egyik utasa sem használta a biztonsági övet.

A járművet egy 43 éves férfi vezette.

A megye területén az elmúlt 24 órában további két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

  • A biztonsági öv a mai napig a járművek leghatékonyabb passzív biztonsági eszköze.

  • Használata a gépjárművekben kötelező, nem csak a járművezető, de utasai számára is!

  • A passzív biztonsági eszközöket a testi sérülések fokának csökkentése érdekében fejlesztették ki, ezért használatának kis sebességgel haladó járművekben is szerepe van.
  • Forrás: police.hu

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!