döntő

2019.11.25. 16:41

Tündérszépünk már elkezdte a felkészülést a fináléra

Torják Gerda nagyon erősnek tartotta a Tündérszépek 2020 mezőnyét, így nagyon meglepődött, amikor édesanyja felhívta az örömhírrel: ő képviselheti Nógrád megyét az országos megmérettetésen. A 16 éves lány a legjobb formáját akarja hozni a versenyen, így már most gőzerővel készül a fináléra.

Sz. R.

Forrás: Nógrád Megyei Hírlap

A szakmai zsűri döntése nyomán Nógrád megye szépeként, régiós első helyezettként Torják Gerda jutott be a Tündérszépek országos döntőjébe. A 16 éves salgótarjáni lány a regionális fordulóban több száz szavazatot kapott olvasóinktól, de a szakmai zsűrinket is lenyűgözte. Kovácsné Szeles Enikő, személyi edző, a Nógrád Megyei Hírlap 2018-as szavazása alapján az Év embere, Sárközi Tamás, az SBTC labdarúgócsapatának kapitánya, és Galbács Tamás magyarnándori fotóriporter döntése alapján, Gerda másodikként jutott tovább a régiós fordulóba, ahol Heves és Jász-Nagykun Szolnok megye szépségeivel mérkőzött meg.

A salgótarjáni Bolyai János Gimnázium 10. osztályos növendékét még iskolaidőben hívtuk, így kicsit várnunk kellett, hogy közölhessük vele a jó hírt, ám az édesanyja megelőzött bennünket.

– Éppen az iskolában voltam, amikor édesanyám telefonon közölte velem, hogy bejutottam a döntőbe. Bevallom kicsit meglepődtem, mivel úgy gondolom, hogy nagyon erős volt a mezőny – idézte fel az örömteli pillanatokat Gerda, aki azt is elárulta: a kezdetektől fogva rengetegen támogatták, így az eredmény kihirdetése után is sokan gratuláltak neki.

A 16 éves lány nagy izgalommal várja a felkészítőtábort és az élő show-al egybekötött finálét is, amire már most gőzerővel készül.

– Hetente több alkalommal járok edzőterembe, valamint különféle edzésekkel tartom karban a testem. Természetesen az étkezésre is nagyon odafigyelek, hiszen nagyon fontos, hogy a lehető legjobb formámat hozzam a döntőn – árulta el Gerda, aki a haját és az arcát is a lehető legnagyobb odafigyeléssel ápolja.

– A hajamat csak a legalapvetőbb termékekkel ápolom, mint például sampon, hajbalzsam, halolaj… Viszont a bőrömre kizárólag a kozmetikusom által ajánlott krémeket használom – részletezte a Tündérszépek finalistája, aki ezúton is köszöni a zsűrinek, hogy bizalmat szavaztak neki, és az olvasóknak is, akik voksaikkal támogatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában