Gratulálunk!

2019.11.12. 16:00

A salgótarjáni Torják Gerda bejutott a Tündérszépek országos döntőjébe

Lezárult a Tündérszépek második, regionális fordulója, és eldőlt, kik jutnak be egyenes ágon az országos fordulóba. Megyénket Torják Gerda képviseli a fináléban, de a közönségdíjas Gubán Dórának is van még esélye a döntőbe jutnia. Hamarosan ismét olvasóinkon a sor.

Sz. R.

Torják Gerda szépsége a zsűrit is lenyűgözte

Fotó: NMH

A több mint 700 nevezővel induló Tündérszépek 2020 regionális mezőnyéből a szakmai zsűri döntése alapján Torják Gerda első helyezettként továbbjutva már biztosan képviseli megyénket az országos döntőben.

A 16 éves salgótarjáni lány a Bolyai János Gimnázium 10. osztályos tanulója. A Tündérszépek versenyre elsősorban azért jelentkezett, mert élvezi a versenyhelyzeteket, akár sportról, akár ilyen típusú megmérettetésről legyen is szó.

– Nagyon örülök, hogy a döntőbe jutottam. Bevallom kicsit meglepődtem, mivel úgy gondolom nagyon erős volt a mezőny. Ezúton köszönöm a zsűrinek, hogy bizalmat szavaztak nekem, és az olvasóknak is, akik voksaikkal támogattak. Magabiztosan indulok neki az felkészítőtábornak és az élő show-nak is, mivel hozzá vagyok szokva a hasonló megmérettetésekhez. Izgatottan várom a döntőt, készülni fogok rá – mondta Torják Gerda.

A fináléig azonban még izgalmas események várnak a Tündérszépekre. November 19-én indul az ország közönségkedvenceinek versenye, melynek tétje, hogy olvasóink értékelései alapján ki csatlakozik közülük a döntős csapathoz. Megyénkből Gubán Dóra is ott van az esélyesek között.

– Nem számítottam ekkora megtiszteltetésre, hogy esélyem lesz közönségdíjasként a döntőbe jutnom. A lelkes szavazók nélkül nem sikerülhetett volna. Hálás vagyok mindenkinek, aki kitartóan szavazott rám minden nap. Izgatottan várom a folytatást – mondta portálunknak Gubán Dóra.

A közönségkedvencével teljessé váló mezőny december elején felkészítő táborba vonul, ahol profi csapat – mentorként Kocsis Korinna és Béres Alexandra is – segíti majd őket abban, hogy minél előkelőbb helyezést érjenek el a januári döntőben.

A tét óriási, hiszen a Tündérszépek 2020 győztese egy teljes évig használhat egy Mercedes-Benz A220 4Matic személyautót a Mercedes-Benz Hovány jóvoltából. Emellett további egzotikus utazások és modellszerződés is vár a legszebbekre.

A regionális forduló eredménye a Tündérszépek oldalon tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában