Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk második, regionális fordulójának értékelési szakasza. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgy november 12-én kapja meg az alábbi listában az 1-től 3-ig számozott kitűzőt kapnak. A szíves kitűzőt kapó közönségkedvenc a közönségkedvencek országos versenyébe jut, ami november 19-én kezdődik, és amelynek nyertese szintén továbbjut az országos döntőbe.
November 19-től tehát ismét várjuk olvasóink értékeléseit, addig is napról napra új tündérszépeket ismerhetnek meg.
Gruber Szabina
19, Heves

Szabina Németországban tanult, ott szerzett érettségit, nemrég költözött haza Magyarországra. Jelenleg egy dohányboltban dolgozik. Szabadidejében szeret sportolni, sokáig versenyszerűen aerobikozott. Németországban volt alkalma már részt venni divatfotózáson, s mint lapunknak leszögezte, szeretne a továbbiakban is a modellkedéssel foglalkozni. A Tündérszépek nevű szépségversenyünkre a szülei biztatták, hogy jelentkezzen, így belevágott.

Magassága 162 cm, csillagjegye az oroszlán. Kedvenc étele a rántott hús, kedvenc itala a Pepsi. Kedvenc zenéje a rap. Kedvenc parfümje a S. Oliver.

További résztvevők