elismerés

2019.05.30. 12:35

Nógrádi rádióst díjaztak az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

Három nagyszabású online verseny döntője is kedden zajlott a 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon Budapesten. A Tehetségkutató Diákmédia Pályázatra nevezett salgótarjáni Kisbali Bence az Év diákrádiósa második helyezésért járó díjjal térhetett haza.

Sz. R.

Fotó: Beküldött fotó

A 26. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválnak egy fővárosi szórakozóhely, az Akvárium Klub adott otthont. A játékon résztvevők mellett is rengetegen ellátogattak a rendezvényre, közel 2 ezer fiatal vett részt a DUE Médiahálózat által szervezett programokon. Az eseményen kihirdették a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat nyerteseit összesen nyolc, egyebek mellett az Év diákújságírója, az Év diáklapja, az Év diákvideósa és az Év diákrádiósa kategóriában.

A salgótarjáni Kisbali Bencét és az általa megálmodott Tarján Rádiót már többször is bemutattuk portálunkon. Bence egy 15 perces rádió műsorral – ami zenéket és megszólalásokat is tartalmazott – pályázott az év rádiós zene kategóriában.

NMH-fotó

– Nagyon örülök a második helyezésnek, ez az első szakmai díjam. Büszke vagyok az elért eredményemre, ugyanis a fiatalok körében ez egy nagyon rangos elismerés. Jövőre tervezem, hogy újra megmérettetem magam – mesélte boldogan Bence.

A díjazott 15 perces műsort itt hallgathatod meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában