tárlat

2019.03.19. 13:54

Évtizedek munkáját állította ki Budapesten a pásztói festőművész

Vészabó Noémi-kiállítás nyílt a napokban a Stefánia-Palota–Honvéd Kulturális Központban, amely egészen március 23-ig, szombatig tekinthető meg. A tárlatot Szakács Árpád újságíró nyitotta meg.

T.-N. O.

Beküldött fotó

– Vészabó Noémi festészetéből árad az életvidámság, a kereszténység világa, a sokoldalúság, az értékelvűség és a szenvedély – mondta Szakács Árpád, aki beszédében arra is kitért, hogy egy olyan nemzeti érzelmű művész ő, aki magyar földön akar alkotni.

Beküldött fotó

Vészabó Noémi mérhetetlen boldogságát fejezte ki a kiállítás megnyitóján. Mint mondta, a festő magányos ember, aki mindig egyedül dolgozik, és közben próbál a jó Istennel összeköttetést találni.

– A festő, az író és költő azért születik, mert az a küldetése, hogy valami szépet hozzon el az ősemlékezetből, az angyaloktól vagy bárhonnan, kinek, ahogy tetszik – mondta a festőművész, akinek több évtizedes munkáját mutatja be a tárlat, amelyen megtekinthető hollóházi porcelánkollekciója is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában