Szépségek

2019.02.10. 20:03

Tündérszépek: remek hangulatban telt a lányok első fotózása (fotók)

Vasárnap elkezdődött azon lányok fotózása, akik közül hamarosan kikerülnek a megye, a régió vagy akár az ország legszebbjei. Ezúttal öt lány került a reflektorfénybe a hollókői Castellum Hotel falai között. Még mindig nem késő jelentkezni, a hárommillió forintos összdíjazású Tündérszépek versenyünkre.

P.B.

Megkezdődött a lányok portfolóiójának elkészítése, amelynek a hollókői Castellum Hotel adott otthont vasárnap. Öt kedves és gyönyörű nógrádi lány állt a kamerák kereszttüzében, akiket hamarosan olvasóink is megismerhetnek.

A balassagyarmati Zagyi Dominika, a nagybárkányi Oláh Réka, a bátonyterenyei Balázs Vivien, a drégelypalánki Simon Luca és a szintén balassagyarmati Lőcse Martina mind-mind más személyiségek, de a kamera egyformán imádta őket. Akad köztük diák, dajka, de még főállású édesanya is.

 

A fotózáson a lányok rögtön megtalálták a közös hangot, szinte profik módjára pózoltak egész délelőtt, arról nem is beszélve, hogy milyen remek szetteket állítottak össze és milyen gyönyörű frizurát és sminket varázsoltak rövid idő alatt.

A szakmai zsűri folyamatosan válogatja a jelentkezők közül azokat, akik bekerülhetnek a versenyt megelőző fotózásra, ezért azoknak, akik már jelentkeztek, érdemes figyelniük az e-maileket, illetve telefonjaikat.

Ha úgy érzed, hogy neked is ezek között a lányok között a helyed a Tündérszépek szépségversenyen, most még nem késő jelentkezni. A szakmai zsűri az elkövetkezendő napokban válogatja ki azt a 30 lányt, aki bekerül a megyei fordulóba. De nem csak ezért érdemes csatlakozni: minden fordulóban értékes nyeremények várnak a legjobban szereplő hölgyekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában