erősemberek

2019.01.18. 14:32

Egy csomó Thor lepi majd el Eresztvényt a hétvégén

Kicsiket és nagyokat egyaránt várnak a családi és szánkónapra, amelyet idén első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendeznek meg az eresztvényi szánkópályán.

Január 18-án, szombaton 12 órakor kezdődik az Iceman Hungary 2019 téli erősember megmérettetés, amikor is a havas terepen kell bizonyítaniuk a versenyzőknek hordódobás, kőkoffercipelés, rönkemelés és még több érdekes versenyszámban is. A program után, a Fröccsbusz téli üzemmódba kapcsol és forralt borral, forró fahéjas almalével, a pályán pedig szabadszánkózási lehetőséggel és jó hangulattal várnak minden szórakozni vágyót. A versenyt követően a nézők kipróbálhatják a rönkemelést, továbbá még egy meglepetés számnak is a részesei lehetnek majd.

Január 19-én, vasárnap 11 órától pedig igazi téli bulit tartanak a pályán, hiszen sok-sok vetélkedő, illetve számos meglepetés várja a helyszínre látogatókat. Családi szánkóverseny, szánkóhúzó verseny, siklóernyős bemutató, célbadobás hógolyóval is szerepel a programban, és még Süsü, a sárkány is szánkón érkezik majd.

A belepés díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában