Best of 2018

2018.12.28. 07:00

Kautzky Armand lépett a pásztói színház élére

Idén ősszel új igazgatóval és újabb darabbal gyarapodott a pásztói Balassi Bálint Színház.

Mint ahogy arról októberben beszámoltunk, Kautzky Armand lett a Balassi Bálint Színház igazgatója.

– Megtisztelő és pozitív érzéssel töltött el a felkérés. A város vezetői és a társulatot alapító fiatalokban óriási az akarás és a lelkesedés ebben az irányban. Ezt pedig mindenképpen értékelni kell – osztotta meg a nagy múltú színművész, aki azt is elárulta, hogy a közönség érdekeit száz százalékban figyelembe vevő és azt kiszolgáló darabokkal készülnek majd.

– A munka szakmai része már elkezdődött, most folynak a szervezések, az egyeztetések és a feladatok felmérése – mondta Kautzky Armand, színművész, akit Pásztó valósággal elbűvölt.

A Színház novemberben újabb darabbal kedveskedett a környékbeliek számára.

A fergeteges vígjátékban Csonka Andrást és Mihályfi Balázst láthatták a főszerepben, de feltűnt még mások mellett Zorgel Enikő, Pál Tamás, Stenikohl Erika és Miklós Kriszta is. Mindemellett a Balassi Bálint Színháztársulat tagjai napról napra azon fáradoznak, hogy minél előbb saját darabbal álljanak a pásztói és környékbeli nézők elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában