Best of 2018

2018.12.29. 07:00

Fontosnak tarja a test és a lélek egyensúlyát a gyógynövények szerelmese

A mátraterenyei Nagy Anikót három évtizede zárta bűvkörébe a természetgyógyászat és a gyógynövények ereje. Utóbbiból készített teáját idén ősszel a Nool.hu is megkóstolhatta.

Több mint harminc éve ismerkedett meg a gyógynövények erejével Nagy Anikó, akiről még szeptemberben írtunk.

Nagy Anikó már harminc éve ismeri a gyógynövények hatásait Fotó: Bakos László/NMH

– Ekkortájt elvégeztem egy alapfokú természetgyógyász-tanfolyamot, sőt a kézművesség területén is képesítést szereztem – kezdte az őstermelő, miközben lapunkat is forró teával vendégelte meg.

Anikó jelenleg Mátraterenye Integrált Közösségi és Szolgáltató Terében látja el feladatait, s munkájának köszönhetően nemrégiben újból felébredt benne a természetgyógyászat iránti kíváncsiság.

– Tavaly ősszel a művelődési házban elindítottunk egy önismereti klubot. Ezután rájöttem: komolyabban szeretnék foglalkozni a test és a lélek egyensúlyával. Először egy reiki tanfolyamot teljesítettem sikerrel, majd Béky László természetgyógyásznál, Budapesten kezdtem el gyarapítani ismereteimet a témában – mesélte Nagy Anikó, aki a vizsgák után fitoterápiát és bioenergetikát szeretne tanulni a szakembernél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában