Fesztivál

2018.08.23. 12:39

Herőcével és nótával ünnepeltek Sámsonházán

A helyi identitás és kohézió erősítését célzó nyertes pályázat jóvoltából a helyi önkormányzat első alkalommal rendezett herőcefesztivált Sámsonházán.

P. K.

Fotó: NMH

 

Mutatós portékák várták a látogatókat Fotó: NMH

A helyszínen bárki nevezhetett fánkjaival a meghirdetett herőceversenyre, majd a faluházban Leblanc Győző és Tóth Éva „Hol van az a nyár” című nosztalgiaműsorát láthatta a közönség. Ezt követően dr. Fehér Eszter és Zsuzsa Mihály változatos nótákkal szórakoztatták az érdeklődőket, majd kihirdették a fánkverseny legjobbját is.

A díjkiosztón a Hruštičke Népdalkör működött közre zenés produkciójával. Mindezek mellett a kisterenyei zumbacsoport csábította mozgásra a helybelieket, akik egyébként egész nyáron hetente egyszer közösen tornáznak a sámsonháziakkal. A látogatók hangulatát Rony fokozta koncertjével, amit egy jó hangulatú bál és tűzijáték koronázott meg. A szervezők a kísérő programokról is gondoskodtak: kézműveskedéssel, agyagozással, rongybabakészítéssel, tombolahúzással, kirakodóvásárral, légvárral, valamint ingyenes könyvosztással várták a vendégeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában