Intézkedés

2024.02.14. 14:18

Elfogták a rendőrök azt az autóst, aki forgalommal szemben menekült Pásztónál

Azonosították, és gyanúsítottként hallgatták ki a nógrádi rendőrök azt a sofőrt, aki még január végén kivonta magát a rendőri intézkedés alól, és másokat veszélyeztetve, a forgalommal szemben hajtott fel a 21-es főútra.

Nagy Orsolya

A férfi a kigyulladt autót hátrahagyva elmenekült a rendőrök elől

Forrás: Police.hu

Mint arról korábban portálunk is beszámolt, még januárban egy ámokfutó autós a rendőrök elől menekülve, másokat veszélyeztető módon, forgalommal szemben hajtott fel a 21-es főútra Pásztónál. Ezt követően pedig kigyulladt a járműve, amelyet Jobbágyiban hagyott hátra. A rendőrség ezután keresni kezdte a férfit, akinek akkor sikerült elmenekülnie.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményéből kiderült, hogy a rendőrségi közlekedésrendészeti osztály munkatársai a rendelkezésre álló kamerafelvételek, továbbá a széles körű adatgyűjtés eredményeképpen begyűjtött bizonyítékok alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves salgótarjáni férfit.

Hozzátették: megállapították, hogy a férfi a cselekmény elkövetésének időpontjában a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt. Közúti veszélyeztetés és járművezetéstől való eltiltás hatálya alatt elkövetett vétség miatt gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését végül elismerte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában