Emberölés

2024.02.05. 15:38

Brutális gyilkosság: 71 késszúrással ölte meg édesanyját a salgótarjáni nő

Gyógyszerre ivott az az 59 éves nő, aki megölte édesanyját. Azt állítja, semmire sem emlékszik és minden vádat tagad – adta hírül a Tények.

Nagy Orsolya

A Tények arról számolt be riportjában, hogy vezetőszáron, kéz- és lábbilincsben ült a tárgyaláson a minap a salgótarjáni gyilkos, aki saját anyjával 71 késszúrással végzett.

A napokban tartott tárgyaláson meghallgatták a nő keresztlányát is, akivel többször is beszélt a brutális támadás előtt. Ezekről a hívásokról kérdezte a bíró, mikor a tanú hirtelen rosszul lett. Mint kiderült: a nő azért haragudott az anyjára, mert hagyta, hogy az apja gyerekkorában szexuálisan zaklassa.

„Órákon át helyszíneltek az 59 éves nő lakásában a gyilkosság után. Az asszony épp látogatóban volt lányánál, később azonban összevesztek. A vita közben a nő felkapott egy konyhakést, és 71-szer összeszurkálta az anyját, aki elvérzett a konyhapadlón. A mellkasán, a hasán, a lábán, sőt, a nyakán, de még az arcán is megsebezte egy 20 centis pengéjű késsel. Ez még két éve történt” – olvasható a Tények oldalán.

Hozzátették: a szakértői vélemények szerint a késelő még most sem emlékszik semmire a történtekből. A nő még a támadás előtt négy doboz nyugtatót szedett be, amelyre alkoholt is ivott. Ráadásul napokig volt együtt a vérbefagyott anyjával.

„Költögettem, de nem kelt. Aztán ki akartam menni az erkélyre, és nem nyílt az ajtó, akkor döbbentem rá ott, hogy ezt csak én tehettem, mert belülről volt bezárva az ajtó” – mondta a nő a bíróságon.

A Tények arra is kitért riportjában, hogy a nő most sem ismerte be bűnösségét. Emberölésért akár 15 évet is kaphat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában