Elfogás

2024.01.10. 06:57

Mi volt a terve? Energiaitalt és lőszereket lopott a 34 éves verebélyi férfi!

Alig kezdődött el a 2024-es év, máris szép kis bűnlajstromot hozott össze egy 34 éves mátraverebélyi férfi. Persze nem ma kezdte...

Nool.hu

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai január 7-én Mátraverebélyen kapták el azt a 34 éves férfit, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben lopás bűncselekmények miatt.

„Kollégáink gyanúsítottként hallgatták ki a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállított mátraverebélyi lakost. A férfihoz több bűntény köthető Mátraverebélyen 2023 végén és 2024 elején” – tájékoztatta szerkesztőségünket a főkapitányság sajtóügyelete.

A részletekről megtudtuk, hogy a férfi először novemberben tört be egy lakatlan épületbe, ahonnan építőanyagokat és elektronikai eszközöket vitt el. Decemberben egy áruszállító teherautóból lopott el egy karton energiaitalt, majd pár napra rá egy ingatlan ablakait törte be, és két pénztárcát vitt el a bennük lévő 80 ezer forinttal és bankkártyákkal együtt. Az elfogását megelőző nap reggelén még egy bűncselekmény fűződik a nevéhez, ugyanis egy ollóval feltört egy, a vasútállomás mellett parkoló autót, és lőszereket, kihangosítót, valamint konyhai eszközöket vett ki belőle.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaéléssel és lopás bűncselekményekkel gyanúsítja, kihallgatását követően a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

Borítóképünk illusztráció. Fotó: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában