Lopás

2024.01.19. 14:50

Eltolta a rózsaszín biciklit barátja házától a magyargéci fiatal – hamar elfogták a rendőrök

Nem volt ideje eladni a lopott kerékpárt a magyargéci fiatalnak, ugyanis az egyenruhások hamar a nyomára bukkantak.

Nool.hu

Az egyenruhások megtalálták a gondosan elrejtett kerékpárt

Forrás: Police.hu

A 17 éves fiú január 17-én, szerdán este megjelent ismerőse magyargéci lakóházánál, és a le nem zárt tolókapun bejutva, a nyitott tárolóból elvitt egy gyermekbiciklit. Ismerte már a helyet, ahová lopni ment, hiszen napközben a ház urának keresését színlelve „terepszemlét” tartott, így tudta, hogy nem kell házőrző kutyára számítani – tájékoztatta portálunkat Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mint megtudtuk: a fiatal nem magának szánta a rózsaszín kétkerekűt, hanem eladásra, így állagmegóvás végett családja kertjében egy takaróval letakarva rejtette el a csapadék és a kíváncsi szemek elől.

A Szécsényi Rendőrkapitányság járőrei azonban január 18-án, csütörtökön a bejelentést követően végzett adatgyűjtés eredményeképp megtalálták a gondosan elrejtett kerékpárt és a 17 éves elkövetőt is, akit elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A szécsényi nyomozók garázdaság miatt is körözték a fiút, valamint a Rétsági Rendőrkapitányság is kereste, mert a gyermekvédelmi gondoskodás alatt álló fiatal a kijelölt otthonból engedély nélkül távozott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában