Féktelenül

2024.01.19. 14:21

114 kilométer per órás sebességgel száguldott végig egy sofőr Ludányhalászi lakott területén

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megelőzési célzattal továbbra is közzéteszi a legkirívóbb sebességtúllépésekről készített felvételeket.

Nool.hu

A megengedett 50 kilométer per órás sebesség helyett 114 kilométer per órás tempóval száguldott a sofőr

Forrás: Police.hu

Nógrád vármegyében a fő- és mellékutakon minden napszakban egyaránt lehet számítani sebességellenőrzésre – hívta fel a közlekedők figyelmét Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Hozzátette: ezt a tényt nem vette figyelembe az a gépkocsivezető, aki január 16-án, kedden délelőtt Ludányhalászi Rákóczi útján, lakott területen belül járművével a megengedett 50 kilométer per órás sebesség helyett 114 kilométer per órás tempóval haladt. A közlekedési járőrök 169 ezer forint közigazgatási bírságot és 6 közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

– Nem éri meg sietni! A sebességhatárok átlépésével hosszú úton is csak perceket nyerhetünk, viszont szabályszegő magatartásunkkal saját és mások életét, egészségét is veszélyeztethetjük, emellett jelentős pénzbüntetést és a vezetői engedélyünk elvesztését is kockáztathatjuk – emelte ki Buda Gábor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában