Tolvajlás

2023.11.22. 14:07

Lopás a négyzeten: az etesi nő ebből is kihozta a maximumot

Egy 23 éves etesi nőt bolti lopáson kaptak egy salgótarjáni bevásárlóközpontban, ami azonban ezután történt, arra senki sem számított.

Nool.hu

Forrás: MW-illusztáció

Az áruházban nézelődött november 18-án délután egy 23 éves nő, majd két díszdobozos, márkás italt vett le a polcról, ám azokat nem állt szándékában kifizetni. Ingyenes megszerzésük érdekében a csillagos nedűt tartalmazó üvegeket – immár a díszdobozok nélkül – a kabátja alá rejtette, majd a kassza vonalát elhagyva az áruház kijárata felé vette az irányt – tájékoztatta portálunkat Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A biztonsági őr a lopást a bevásárlóközpont kameráján látta, ezért a nőt a kijáratnál feltartóztatták, és a jegyzőkönyv felvételéig a biztonsági szobába kísérték. Az elkövető azonban a lebukástól egyáltalán nem jött zavarba, sőt. A lopásról szóló áruházi jegyzőkönyv megírása alatt a szobában letett női táskából egy pénztárcát emelt ki, és a saját táskájába rejtette. Pechje volt, mert az áruház dolgozói ezt a lopást is végignézték a kamerarendszeren keresztül, így a tárcával és az abban lévő személyes iratokkal, pénzzel és bankkártyával már a helyiségből sem jutott ki a tettes.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság a lopások miatt indított eljárást a nő ellen, aki kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában