Bűncselekmény

2023.11.04. 07:25

A TEK fogta el a rendőrökre lövöldöző erdőtarcsai férfit

Több lövést adott le a rendőrökre egy erdőtarcsai férfi, akit a lakásán fogtak el a Terrorelhárítási Központ munkatársai.

Nool.hu

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányág Tevékenység-irányítási Központjába november 3-án 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Erdőtarcsán, egy ott lakó 66 éves férfi azzal fenyegette meg a szomszédja gyermekét, hogy megöli - közölte a rendőrség

Mint írják, a helyszínre elsőként a Pásztói Rendőrkapitányság Rendészeti Osztály  járőrei érkeztek, akik felé a fenyegetőző férfi egy fegyvernek látszó tárggyal két alkalommal lövést adott le. A lövedék az egyik járőrt a felső testén találta el, ő ennek következtében könnyű sérülést szenvedett. Ezt követően a lakásába bezárkózó 66 éves fegyveres férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársai elfogták. A nyomozás jelenleg is folyamatban van.

Az ügyben minősített hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség folytat eljárást az elkövető őrizetbe vétele mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában