Nool.hu videó

2023.10.06. 20:25

Hajtóvadászat indult a Jobbágyiban élő idős nőt súlyosan bántalmazó férfi ellen (videó)

A Nógrád és a Heves vármegyei rendőrök pénteken fogták el azt a 32 éves férfit, aki súlyosan bántalmazott egy Jobbágyiban élő idős nőt és más súlyos bűncselekményeket is elkövetett.

Gerhát Karina

A férfi – miután a sértettet a pincébe bezárta – a lakásban kutatást végzett és különböző értéktárgyakat tulajdonított el

Forrás: Police.hu

– Hajtóvadászatot indított a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Hatvani Rendőrkapitányság az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint szeptember 30-án, a délutáni órákban bement egy jobbágyi családi ház kertjébe és megtámadta az ott lakó idős asszonyt – mondta el portálunknak Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Hozzátette: a férfi – miután a sértettet a pincébe bezárta – a lakásban kutatást végzett és különböző értéktárgyakat tulajdonított el, majd elmenekült a helyszínről. Az orvosi szakvélemény alapján a bántalmazás következtében az idős nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Mint megtudtuk: az elfogatóparancs alapján körözött férfi a bűncselekményt követő pár napban bujkált a hatóság tagjai elől, azonban a széleskörű adatgyűjtés és a felderítő munka eredményeként a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, valamint a Hatvani Rendőrkapitányság bűnügyi és rendészeti beosztottjai október 6-án Apcon, egy családi ház udvarán nyomára bukkantak, majd elfogták és elő is állították.

– A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az elfogott és előállított férfit rablás, személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés és lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának az indítványozására – emelte ki Király-Kollár Ramóna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában