Keresés

2023.10.11. 09:59

Betondarabot tettek a sínekre Bátonynál, csak a szerencsén múlt, hogy nem lett tragédia

Ismeretlen tettes gátolta a vasúti közlekedést Bátonyterenyénél, a rendőrök a lakosság segítségét kérik az ügy kivizsgálásához.

Nool.hu

A szerelvény is megsérült

Forrás: Police.hu

A rendőrség közleménye szerint, egy ismeretlen tettes szeptember 20-án 14 óra 45 percet megelőző időszakban, a Bátonyterenye-Kisterenye és Nagybátony közötti nyílt vasúti pályatest mindkét sínszálára betondarabot helyezett el, ezzel veszélyeztetve a vasúti közlekedés biztonságát és a vasúti szerelvényen közlekedők életét és testi épségét. 

A pályaszakaszon közlekedő motorvonat a betondarabbal összeütközött, amelynek következtében a motorkocsiban anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az eset körülményeiről, jelentkezzen a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályánál személyesen, telefonon a 06-32-411-255 hívószám 33-50-es mellékén, vagy használja az ingyenesen hívható 06-80-810-107 "Telefontanú" zöld számát, valamint a 112 központi segélyhívó telefonszámot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában