Biztonság hete

2023.09.25. 10:24

Bringás délután: játszva tanulták a biztonságos közlekedést Pásztón

A Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület és a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a Biztonság Hetéhez kapcsolódóan Bringás Délutánt szervezett Pásztón szeptember 15-én és 22-én.

Nool.hu

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, szeptember 22-én Pásztón folytatódott a Biztonság Hete elnevezésű programsorozat, ahol Bringás Délutánt tartottak a Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesület és a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn kiadott közleménye szerint a programra kilátogató gyerekek megismerkedhettek a kerékpáros közlekedés alapvetői szabályaival, a kerékpár kötelező tartozékaival és a megszerzett ismereteikről játékos formában adhattak számot. A program során nemcsak az elméleti tudásukat bővíthették a fiatalok, hanem kerékpáros ügyességi pályán is gyakorolhattak és fejleszthették képességeiket.

A résztvevők láthatósági eszközökkel térhettek haza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában