Nool.hu podcast

2023.08.15. 19:58

Két keréken is biztonságban: a nógrádi rendőrök tanácsaival elkerülhetők a balesetek! (podcast)

Közlekedni nem csupán autóval, vagy tömegközlekedést használva lehet, sőt, kifejezetten sokan vannak, akik sokkal szívesebben pattannak kerékpárra vagy motorra, hogy eljussanak a-ból b-be.

Angyal Eszter

Bárnai Kinga rendőr őrnagy, a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára hasznos tanácsokat adott a közlekedés minden résztvevőjének

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

Tavasztól egészen késő őszig rengeteg biciklissel és motorossal találkozhatunk Nógrád vármegye útjain, fontosan azonban, hogy a közlekedés minden szereplője – legyen az gyalogos, kerékpáros, motoros, vagy autós – biztonságban legyen az utakon. Ehhez elengedhetetlen néhány alapvető szabály betartása mindhárom oldal részéről, de hogy mik is ezek, arról Bárnai Kinga rendőr őrnagy, a Nógrád Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára beszélt a Hír FM és a Nool.hu közös műsorában.

S ha már kerékpározás, nem mehettünk el a rendőrségBikeSafe” elnevezésű adatbázisa mellett sem, ami a kerékpárlopások megelőzését és hatékonyabb felderítését szolgálja. Utóbbi témáról már Tóth Szabolcs rendőr őrnagy, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője tájékoztatta hallgatóinkat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában