Tragédia

2023.07.09. 10:34

Tragédiába torkollott a bulizás: holtan találták meg a Dunába ugrott salgótarjáni fiatalt

A Bors információi szerint László szórakozni ment Budapestre, amikor ittas állapotban leugrott a hídról. Úgy tudjuk, az áldozat salgótarjáni.

Gerhát Karina

Mint írták: Lászlónak hétfő este veszett nyoma a Dunában, amikor leugrott a Margit hídról és elmerült a folyóban. A Bors arról számolt be, hogy tudomásuk szerit a fiatal szórakozni ment Budapestre egy barátjával, majd ittas állapotban ugrott a folyóba és elmerült. A Budapesti Rendőr-főkapitányság információi szerint július 3-án, hétfőn 22 óra 55 perckor érkezett bejelentés, hogy egy ember a Margit hídról a Dunába esett, és elmerült.

Megtalálták a fiatal holttestét a Dunában

A fiatal férfit keresték, holttestét pedig július 7-én, pénteken a Duna szigetújfalui kompkikötőjénél találták meg. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a Ráckevei Rendőrkapitányság az esetet közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja – tájékoztatta a Borsot a Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.

László családja egészen a végsőkig aggódott és imádkozott, hogy előkerüljön a sokáig eltűntként jegyzett fiatal. A Bors úgy tudja, hogy testvére még egy nappal a holttest megtalálása előtt is arra buzdította ismerőseit, hogy osszák meg a fiatal fényképét, hiszen a Duna bármelyik részén lehet már. A Bors információi szerint a férfi utoljára ismert ruházata szürke póló, fekete farmer és egy kék sporttáska volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában