Újoncok

2023.07.18. 15:38

Öt frissen kinevezett tiszthelyettessel gazdagodott Nógrád

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában öt frissen kinevezett tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát.

Gerhát Karina

Öt frissen kinevezett tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát

Forrás: police.hu

Mint arról korábban már beszámoltunk: Nógrád vármegyében két frissen végzett rendőrtiszt erősíti a Rétsági Rendőrkapitányság munkáját. A napokban tovább bővül munkatársaink száma azzal az öt tiszthelyettessel, akiket dr. Somssich Gabriella, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nevében Zahorecz Sándor, rendőrségi tanácsos, a rendőrfőkapitány rendészeti-helyettese köszöntött a napokban a rendőr-főkapitányság épületében.

Az ünnepélyes parancskihirdetésen jelen volt dr. Kalmár Zsolt, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes, illetve Angyal Andrea, gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes is. Valamennyi vezető a fiatal őrmesterek munkájához sok sikert kívántak – mondta el portálunknak Király-Kollár Ramóna.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hozzátette: az új munkatársaik közül hárman a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon, míg további egy-egy ember a Balassagyarmati és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon kezdi meg a szolgálatát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában