Szolgálat

2023.07.03. 17:29

Újonc tisztekkel erősít a nógrádi rendőrség

Budapesten, július 1-jén a Ludovika Akadémia főépülete előtti téren avatták rendőrtisztté a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának végzős hallgatóit.

Nool

A végzős kadétok június 22-én találkoztak dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornokkal

Forrás: police.hu

Két frissen végzett tiszt, Nagy Katalin és Kerekes Jonatán Nógrád vármegyében kezdik meg szolgálatukat - közölte honlapján a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Július 3-án a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon Zahorecz Sándor rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes köszöntötte az újonnan kinevezett rendőrtiszteket.

Az ünnepélyes parancskihirdetésen részt vett dr. Kalmár Zsolt rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes, Angyal Andrea rendőr ezredes, gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes, valamint Tánczos Miklós rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Rétsági Rendőrkapitányság vezetője.

A végzős kadétok június 22-én találkoztak dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornokkal, rendőrségi főtanácsossal, Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetőjével a Rendőrségi Igazgatási Központ auditóriumában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar nappali tagozatos rendészeti szakos hallgatóinak tiszti befogadó ünnepségén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában