Jelenlét

2023.05.18. 16:17

Már rendőrök óvják Vanyarc közbiztonságát (videó)

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Vanyarcon élők arra panaszkodnak, hogy egyre durvább mértéket ölt a bűnözés és a drogfogyasztás a településen. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai kiemelt figyelmet fordítanak a lakosság biztonságérzetének növelésére.

Nool

Járőrök ellenőrizték a falu közbiztonságát

Forrás: Police.hu

Portálunkon is beszámoltunk róla, és az országos sajtót is bejárta a hír, miszerint az utóbbi időszakban megnőtt a betörések száma a faluban, és a helyiek szerint a drogfogyasztás, illetve a kábítószer-kereskedelem is egyre aktívabb. 

A helyi önkormányzat közösségi oldalán tett közzé egy nyílt levelet, amelyet a belügyminiszternek, a megyei rendőr-főkapitánynak, valamint a pásztói rendőrkapitánynak címeznek a lakosok és az önkormányzat.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai a minap járőröztek a településen, így csak úgy mint Vanyarcon, a vármegye többi településén is kiemelt figyelmet fordítanak a lakosság biztonságérzetének növelésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában