Látogatás

2023.05.22. 18:13

A jövő rendőrtisztjei látogattak Nógrád vármegyébe

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenységével ismerkedtek meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának hallgatói a napokban.

G. K.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tevékenységével ismerkedtek meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának hallgatói

Forrás: police.hu

– A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar első éves, nappali tagozatos tanulói látogattak el Balassagyarmatra a napokban, ahol a városháza dísztermében dr. Somssich Gabriella vármegyei rendőrfőkapitány köszöntötte a közel 40 hallgatót – mondta el portálunknak Király-Kollár Ramóna, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: a megnyitót követően Zahorecz Sándor rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes tartott előadást a rendőrfőkapitányság tevékenységéről, felépítéséről, majd a Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztályának és Tevékenység-irányítási Központjának vezetői mutatták be szakterületüket. A városházán megtartott előadásokat Belovai Róbert, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetője zárta, aki vázolta az általa irányított szervezet munkáját.

Az előadásokat követően a Balassagyarmati Rendőrkapitányság udvarán a kadétok megismerkedhettek a rendőrség felszereléseivel, technikai eszközeivel és lovas, illetve kutyás bemutatót tekinthettek meg, valamint a vállalkozó kedvűek a gyakorlatban is kipróbálhatták a Rendészeti Igazgatóság Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Támogató Alosztály felszereléseit.
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában