Locsolkodás

2023.04.13. 19:23

A látszat csal: megúszta víz nélkül a hollókői menyecske (videó)

Sokak nemtetszését váltották ki a Magyar Rendőrség által feltöltött húsvéti fotók, amin egy népviseletbe öltözött menyecskét öntözött meg két egyenruhás. A rendőrök most videón mutatták meg, hogyan is készültek a felvételek, ezzel is megnyugtatva mindenkit: a hölgyet egy csepp víz sem érte.

Nool

Feleslegesen aggódott az internet népe a hollókői menyecskéért

Forrás: Magyar-Rendőrség Facebook oldal

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Magyar Rendőrség Facebook-oldalán tett közzé látványos képeket arról, hogy a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság két munkatársa, Veres Norbert zászlós és Nagy Zoltán törzsőrmester ellátogatott Hollókőre. A két egyenruhás körözött személy helyett ezúttal egy csinos, locsolni való menyecskét keresett, akit végül egy-egy vödör hidegvízzel öntöztek meg, hogy el ne hervadjon. 

Sok kommentelő viszont nemtetszését fejezte ki a bejegyzés alatt, akadtak, akik kegyetlennek tartják ezt a húsvéti népszokást. A rendőrök válaszul egy videót osztottak meg a hollókői felvételek készítésének folyamatáról, amelyen jól látható, a hölgyet bizony egy csepp víz sem érte. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában