Elhajtott

2023.02.13. 16:32

Rendőrségi felhívás: a tarjáni baleset szemtanúit keresik!

Felhívást adott ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a vasárnap délutáni baleset kapcsán.

Nool

Forrás: police.hu

Mint arról néhány percen belül beszámoltunk, baleset történt vasárnap délután Salgótarján belvárosában, a Rákóczi és a Bem út kereszteződésében: egy személyautó az út menti árokba hajtott, ahol egy fa állította meg. A történteket a Völgyváros webkamerája élőben közvetítette, a felvételen látszik, hogy egy másik jármű is részese volt a történteknek.

Vasárnap az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya csupán annyit közölt érdeklődésünkre, hogy a baleset következtében az autóban anyagi kár keletkezett. Hétfőn délután azonban felhívást tett közzé a megyei főkapitányság, melyből további részletek is kiderültek.

Buda Gábor, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint egy 24 éves férfi közlekedett személyautóval a salgótarjáni Rákóczi úton a városközpont irányából Zagyvapálfalva felé. A sofőr a Bem és a Rákóczi utak kereszteződésénél egyenesen történő haladása során észlelte, hogy a vele szemben, Zagyvapálfalva irányából érkező jármű balra kanyarodást jelzett. Ekkor a 24 éves sofőr az útkereszteződésben jobbra irányította az autót majd azzal a járdaszigeten és a járdán áthaladva az útmenti sövénynél állt meg. A kanyarodó autós a helyszínről megállás nélkül elhajtott.

Szemtanúkat keresnek!

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki látta a történteket jelentkezzen a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Salgótarjáni Alosztályán (Salgótarján, Kossuth út 5.) személyesen, telefonon a 06-32-411-255 hívószám 33-20-as mellékén, vagy tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában