Károk

2023.01.19. 10:25

Havazás miatt dőltek a fák Nógrád-szerte

Fennakadásokat okozott a Nógrádot elért havazás a közlekedésben, emiatt csütörtök reggel háromszor is riasztották a lánglovagokat.

Nool

– Három alkalommal is vonultak az éjszakai havazás miatt kialakult káresetekhez a Nógrád vármegyei tűzoltók csütörtökön, kora reggel – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Mint azt a közleményben írták, hajnali fél négykor Mátraszele és Bárna között dőlt az úttestre egy nagy méretű fa, hat óra előtt pár perccel pedig Salgótarján és Somlyóbánya között akadályozta a járműforgalmat egy másik kidőlt fa. Hozzátették, mindkét helyen a megyeszékhely hivatásos tűzoltói szüntették meg az útzárat. 

Hét óra előtt Alsópetény és Nézsa közt torlaszolta el az utat egy úttestre dőlt fa, amit aztán a rétsági hivatásos tűzoltók távolították el motoros láncfűrésszel. A katasztrófavédelem közleményéből megtudtuk, hogy személyi sérülés szerencsére egyik esetben sem történt.

A hó mellett a sok víz is gondot okozott a megyében:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában