Lezárt akta

2022.11.12. 08:41

Újabb részletek: a 19 éves ceredi betörő motort, légpuskát és autót is lopott

Lezárták a rendőrök annak a 19 éves férfi ellen indított ügynek a vizsgálati szakaszát, aki légpuskát és motorkerékpárt is lopott. A nyomozás során kiderült, hogy korábban még egy autót is meglovasított Cereden.

Nool

Az ellopott motort egy barlangban rejtette el

Forrás: police.hu

Korábban beszámoltunk arról az ügyről, miszerint egy 19 éves fiatal augusztus 4. és 6. között kifeszítette egy ceredi családi ház udvarán lévő garázs ajtaját, és abból ellopott egy motorkerékpárt és egy légpuskát. A férfi a motort aztán egy barlangban rejtette el, a légpuskát pedig a lakására vitte, és eldugta az ágyneműtartóban. A rejtekhelyeket a helyi körzeti megbízott leplezte le, majd a nyomozók le is foglalták a zsákmányt.

A nyomozás során azonban újabb fejleményekre is fény derült: a rendőrök megállapították ugyanis, hogy a ceredi illető július 7-én délután a településen élő rokona házából – annak tudta és beleegyezése nélkül – magához vette családtagja autójának slusszkulcsát, majd elindult vele kocsikázni. A jármű akkumulátora viszont időközben lemerült, ezért azzal már nem tudott Ceredre visszamenni, így végül egy salgótarjáni élelmiszerüzlet parkolójában hagyta az autót.

ceredi motortolvaj, légpuskatolvaj, 2022. augusztus
A légpuskát az ágyneműtartóba rejtette
Forrás: police.hu

 – A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a 19 éves férfi ellen lopás vétség, valamint jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt az eljárást lefolytatták és az ügy iratait a Salgótarjáni Járási Ügyészség részére megküldték – tudtuk meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság friss közleményéből.

ceredi motortolvaj, légpuskatolvaj, 2022. augusztus
Felfeszítette a garázsajtót
Forrás: police.hu

 

ceredi motortolvaj, légpuskatolvaj, 2022. augusztus
Az ellopott motort később visszaadták jogos tulajdonosának
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában